Internet

Hier vindt u alle tips om een goed internetabonnement af te sluiten. Of dit nu voor thuis is of voor op uw smartphone.

Lees meer

Bellen

Goed bereikbaar zijn willen we altijd, maar teveel betalen niet. Bekijk hier alle tips om te besparen op uw belkosten.

Lees meer

Telecom

Op zoek naar een nieuwe Iphone, tablet of sim only abonnement? Voordat uw besluit, kijk dan eens naar onze tips en adviezen.

Lees meer

Glasvezel pakket met mobiele telefonie

Tegenwoordig kom je ze overal tegen: pakketten met mobiele telefonie, televisie en supersnel internet via glasvezel. Je kunt ze vergelijken op https://www.allesin1vergelijken.eu. Met glasvezel internet worden snelheden gehaald van 40 MB/s tot wel 150 MB/s. In vergelijking met ADSL internet of breedband internet een ware revolutie. Door glasvezel te combineren met televisie en mobiele telefonie kan er bovendien een leuk bedrag bespaard worden. vaak is dit nog goedkoper dan losse abonnementen af te nemen met breedband internet of ADSL internet. Met glasvezel ben je bovendien vele male sneller. Daarnaast hoef je met combinatiepaketten ook niet noodzakelijk meer vaste telefonie af te nemen. Dit kan je inruilen voor mobiele telefonie.

Via een wifi verbinding kan je bovendien ook profiteren met je mobiele telefoon van de hoge internetsnelheid die glasvezel weet te bereiken. Overigens is dat ook een goede tip om de kosten voor mobiel internet te besparen mocht je hiervoor een los pakket willen bestellen.

Zelf een artikel schrijven?

Effectiveweb is voor iedereen die interesse heeft in het maken van websites, internet, bellen en telecom. Heb je zelf een onderwerp waarover je graag wilt bloggen of over wilt uitweiden? Effectiveweb ondersteunt je graag, zodat we een goed informatief platform blijven. Neem contact met osn op voor de voorwaarden en het onderwerp waarover je wilt schrijven.

Lees meer

Laatst toegevoegd artikel

Apple is al jaren een toonaangevend merk onder de smartphones. Onder leiding van Steve Jobs introduceerde Apple de Iphone in 2007 en was daarmee de eerste serieuze smartphone. Al daarvoor was het ook Apple die met de Ipod voor muziek, foto's en video's, die een revolutie in gang zette. De laatste jaren heeft Apple ook de Ipad aan het rijtje van inspirirende elektrnica mogen toevoegen. Voor deze innovaties stond Apple al bekend vanwege zijn eigenwijze besteuringssytsemen en bijzonder strakke uiterlijk voor hun eigen PC-lijn de MAC.

Lees meer