Blog

Glasvezel pakket met mobiele telefonie

alles over telecom – effectiveweb

Bij welke provider sluit jij je internet abonnement af

Door de hevige concurrentie tussen internetaanbieders, worden de prijzen voor consumenten steeds aantrekkelijker. Nederland telt inmidels 12 internetproviders, namelijk: KPN, Ziggo, Canal digitaal, Caiway, XS4ALL, Vodafone, Telfort, Tele2, Stipte, Online en Fiber. Maar is het verstandig om blind te kiezen voor de aanbieder met het laagste maandtarief?

Acties en kortingen

Behalve het maandbedrag, worden ook de kortingen steeds aantrekkelijker. Providers halen alles uit de kast om je als klant te kunnen binden. Zo krijg je bijvoorbeeld bij KPN de eerste 3 maanden €15,- korting op je internet abonnement en betaal je bij aanbieder Online de eerste 12 maanden slechts €9,95 per maand. Ben je zelf ook op zoek naar een goedkoop internet abonnement? Dan kun je eens kijkje nemen op de website van Internetvergelijk.nl.

Combi-voordeel

Veel aanbieders van internet bieden naast internet nog meer diensten aan. Wanneer je meerdere diensten van de desbetreffende provider afneemt, word je beloond met leuke extra’s en/of kortingen. Als je bij KPN internet aansluiting en een mobiel abonnement hebt, dan verdubbelt deze provider je data en belminuten van je telefoon abonnement. Daarnaast ontvang je ook maandelijks €5,- korting op je mobiele abonnement. Telfort heeft een vergelijkbare constructie wanneer je een Alles-in-1 pakket en een mobiel abonnement van Telfort afneemt. De klant mag zelf kiezen welke voordelen hij wil hebben, zo kun je korting krijgen op je factuur, een verdubbeling krijgen op je mobiele abonnement of een gratis zenderpakket krijgen. Ben je naast internet ook op zoek naar een televisie- en telefoonaansluiting? Dan is het doorgaans het voordeligst om een Alles-in-1 pakket af te nemen bij een provider. Bedenk dan bijvoorbeeld of je interactieve TV wilt, programma’s wil kunnen opnemen en of je een onbeperkt bellen bundel wil hebben.

Prijs-kwaliteit verhouding

Staar je niet enkel blind op de prijs. Een lage prijs betekent meestal ook een lage internetsnelheid, wat tot veel ergenis kan leiden. Ga dus voor jezelf na wat je nodig hebt en bepaal daarna het abonnement die het beste bij jouw internetgedrag aansluit.

Lees ook...

Glasvezel pakket met mobiele telefonie

Alles over telecom – effectiveweb Glasvezel pakket met mobiele telefonie

Glasvezel pakket met mobiele telefonie

alles over telecom – effectiveweb Mensen worden steeds afhankelijker van

Hoe kan u onder uw mobiele telefoon abonnement uit komen

alles over telecom – effectiveweb Hoe kan u onder uw
Contactinformatie

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.