Internet

Hier vindt u alle tips om een goed internetabonnement af te sluiten. Of dit nu voor thuis is of voor op uw smartphone.

Lees meer

Bellen

Goed bereikbaar zijn willen we altijd, maar teveel betalen niet. Bekijk hier alle tips om te besparen op uw belkosten.

Lees meer

Telecom

Op zoek naar een nieuwe Iphone, tablet of sim only abonnement? Voordat uw besluit, kijk dan eens naar onze tips en adviezen.

Lees meer

Mensen worden steeds afhankelijker van media. Of het nu om de smartphone, televisie of internet gaat, we kunnen niet meer zonder deze elektronische apparaten. Veel huishoudens beschikken over meerdere mobiele telefoons, televisies of tablets. Veelal gebruiken we deze toestellen ter ontspanning of om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, social media of andere informatie. Dat is ook niet zo vreemd in dit digitale tijdperk, want alles wordt steeds sneller en beter. De tijd Aanbieders van alles in 1 pakketten spelen in op deze snelle ontwikkeling door lagere tarieven aan te bieden voor alle diensten. De laatste jaren is de verkoop van de pakketten in een razendsnel tempo gegaan. Meer dan de helft van alle huishoudens beschikt inmiddels over een alles in 1 pakket. Dat is ook niet zo gek, want tegenwoordig zijn er veel alles in 1 aanbiedingen, waardoor je helemaal niet zoveel betaald. Naast deze goedkope aanbiedingen zijn er nog meer voordelen van deze pakketten. Welke zijn dat?

Maandelijks lage tarieven

Naast dat alles in 1 pakketten niet zoveel kosten, ben je maandelijks ook enorm weinig geld kwijt voor alle diensten. Televisie, internet en bellen worden tegenwoordig voor een prikkie aangeboden. Voor een paar tientjes in de maand ben je in het bezit van alle diensten waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Aanbieders doen dit bewust, omdat je dan niet zo snel overstapt naar een andere provider. Er komen namelijk steeds meer partijen op de markt die deze diensten aanbieden en daarom ben je vaak maar heel weinig kwijt voor een alles in 1 pakket.

Alle diensten bij elkaar

Een ander groot voordeel is dat alle diensten over één provider vallen. Mocht je problemen hebben met het internet of met de televisie, dan hoef je niet apart te zoeken naar contactgegevens van de desbetreffende provider, maar kun je gewoon één contactpersoon benaderen voor vragen of klachten. Stap dus vandaag nog over op een alles in 1 pakket, want het scheelt enorm veel tijd en kopzorgen om bij één aanbieder aangesloten te zijn.

Zelf een artikel schrijven?

Effectiveweb is voor iedereen die interesse heeft in het maken van websites, internet, bellen en telecom. Heb je zelf een onderwerp waarover je graag wilt bloggen of over wilt uitweiden? Effectiveweb ondersteunt je graag, zodat we een goed informatief platform blijven. Neem contact met osn op voor de voorwaarden en het onderwerp waarover je wilt schrijven.

Lees meer

Laatst toegevoegd artikel

Apple is al jaren een toonaangevend merk onder de smartphones. Onder leiding van Steve Jobs introduceerde Apple de Iphone in 2007 en was daarmee de eerste serieuze smartphone. Al daarvoor was het ook Apple die met de Ipod voor muziek, foto's en video's, die een revolutie in gang zette. De laatste jaren heeft Apple ook de Ipad aan het rijtje van inspirirende elektrnica mogen toevoegen. Voor deze innovaties stond Apple al bekend vanwege zijn eigenwijze besteuringssytsemen en bijzonder strakke uiterlijk voor hun eigen PC-lijn de MAC.

Lees meer