Internet

Hier vindt u alle tips om een goed internetabonnement af te sluiten. Of dit nu voor thuis is of voor op uw smartphone.

Lees meer

Bellen

Goed bereikbaar zijn willen we altijd, maar teveel betalen niet. Bekijk hier alle tips om te besparen op uw belkosten.

Lees meer

Telecom

Op zoek naar een nieuwe Iphone, tablet of sim only abonnement? Voordat uw besluit, kijk dan eens naar onze tips en adviezen.

Lees meer

Waarom mobiele telefoons handig zijn

Voor veiligheid
Het hebben van een mobiele telefoon kan helpen in noodsituaties. U heeft soms geen toegang tot een vaste telefoon of een ander persoon een mobiele telefoon heeft. Soorten noodsituaties kunnen variëren van autopech tot onwel voelen. Als u een mobiele telefoon gebruik alleen voor noodgevallen dan is de aankoop van een prepaid telefoon voldoende.

Vervangt vaste telefoon
U kunt een mobiele telefoon gebruiken als vervanging voor een vaste telefoon. Met deze optie kunt u geld besparen. U kunt vergelijken hoeveel u kunt besparen wanneer u van vaste-telefoon overschakelt naar het gebruik van een mobiele telefoon. Kies een mobiele telefoon abonnement dat past bij uw behoeften en budget. Er zijn genoeg goedkope mobiele abonnementen te krijgen.

Voor werk
Een mobiele telefoon kan handig zijn voor persoonlijke of zakelijke doeleinden. Maar welk abonnement is dan geschikt? Kijk hier voor abonnement adviezen. Een mobiele telefoon stelt u in staat om uw kantoor te verlaten. U zult geen telefoongesprekken meer missen. Het hebben van een zakelijke mobiele telefoon betekent dat je in staat bent om contact te houden met uw klanten en leveranciers. Maak een lijst van diverse functies die u wilt zien in een zakelijke mobiele telefoon. Een functie om een hoofdtelefoon met microfoon aan te sluiten bijvoorbeeld, zodat u ook in de auto kunt bellen.

Voor juridisch bewijs
Het gebruik van mobiele telefoon filmpjes en foto's kunnen helpen met juridische zaken zoals een auto-ongeluk. Als je een mobiele telefoon met een ingebouwde camera gebruikt om een ongeval te fotograferen of schade aan je auto, dan kan je deze beelden later gebruiken in een rechtzaak of verzekeraar.

Voor muziek
Wanneer je reist naar werk of school kunt u naar uw favoriete muziek luisteren. Sommige mobiele telefoons maken gebruik van een media center en dat geeft je een manier om liedjes te downloaden.

Voor berichten te verzenden
Een goede reden om een mobiele telefoon te hebben is het versturen van tekstberichten. Tekstberichten fungeren als korte beschrijvingen getypt in uw telefoon. U kunt deze berichten sturen wanneer u in een lawaaierige omgeving bent zoals een nachtclub. Met het goedkoopste telefoon abonnement zitten tegenwoordig de sms’jes al inbegrepen.

Zelf een artikel schrijven?

Effectiveweb is voor iedereen die interesse heeft in het maken van websites, internet, bellen en telecom. Heb je zelf een onderwerp waarover je graag wilt bloggen of over wilt uitweiden? Effectiveweb ondersteunt je graag, zodat we een goed informatief platform blijven. Neem contact met osn op voor de voorwaarden en het onderwerp waarover je wilt schrijven.

Lees meer

Laatst toegevoegd artikel

Apple is al jaren een toonaangevend merk onder de smartphones. Onder leiding van Steve Jobs introduceerde Apple de Iphone in 2007 en was daarmee de eerste serieuze smartphone. Al daarvoor was het ook Apple die met de Ipod voor muziek, foto's en video's, die een revolutie in gang zette. De laatste jaren heeft Apple ook de Ipad aan het rijtje van inspirirende elektrnica mogen toevoegen. Voor deze innovaties stond Apple al bekend vanwege zijn eigenwijze besteuringssytsemen en bijzonder strakke uiterlijk voor hun eigen PC-lijn de MAC.

Lees meer