Internet

Hier vindt u alle tips om een goed internetabonnement af te sluiten. Of dit nu voor thuis is of voor op uw smartphone.

Lees meer

Bellen

Goed bereikbaar zijn willen we altijd, maar teveel betalen niet. Bekijk hier alle tips om te besparen op uw belkosten.

Lees meer

Telecom

Op zoek naar een nieuwe Iphone, tablet of sim only abonnement? Voordat uw besluit, kijk dan eens naar onze tips en adviezen.

Lees meer

De nieuwe iPhone 5c

De eerste verkoopmaanden van de nieuwe telg in de Apple iPhone familie kan worden geëvalueerd. Tijdens het Apple event, 10 september jongstleden werd de langverwachte goedkopere iPhone gepresenteerd, de iPhone 5c. Deze smartphone is de directe opvolger van de iPhone 5 en het heeft een hoogwaardig plastic omhulsel. Doordat Apple gekozen heeft voor een plastic omhulsel heeft Apple de iPhone 5c kunnen produceren in vijf verschillende kleuren. Voor de één is de komst van een goedkopere iPhone een zegen, voor een ander een doorn in het oog want de smartphone zou niet waardig genoeg zijn voor de Apple standaarden. Dit werd snel ontkracht door Apple want alleen er omhulsel is veranderd en voor de rest is al het goede uit de iPhone 5 terug te vinden in de iPhone 5c. Zoals Apple aan heeft gegeven; wat goed is hoeft niet verandert te worden! Het meest opvallendst aan de nieuwe telg is dat het een kleurrijk toestel is. Het toestel is verkrijgbaar in het geel, groen, blauw, wit en roze. Door het kleuren aanbod wil Apple ervoor zorgen dt de iPhone 5c bij een groter publiek in de smaak valt. Hoe is de iPhone 5c van Apple eigenlijk ontvangen en wat zijn de populairste kleuren bij de verkoop? Lees dit artikel verder en kom de antwoorden te weten op deze vragen.

Ontvangst bij het grote publiek

De eerste reacties waren niet overweldigend over de iPhone 5c en voornamelijk de kleurrijke omhulling van de iPhone kreeg veel kritiek. De kleuren zouden volgens velen niet Apple waardig zijn en vooral de roze kleur kreeg veel kritiek. Verder werd al snel duidelijk dat de iPhone 5c precies dezelfde specificaties heeft als de iPhone 5, waarmee geconcludeerd kan worden dat de iPhone 5c de directe opvolger is van de iPhone 5 en niet het nieuwe vlaggenschip iPhone 5s. Zo heeft de 5c precies de zelfde chip als de iPhone 5 en ook alle andere specificaties komen overeen. De enige grote verandering is dat bij de aankoop van de iPhone 5c er een nieuw besturingssysteem vooraf geïnstalleerd is namelijk iOS 7. De iPhone 5c in combinatie met iOS 7 is prachtig en het geeft de iPhone nog meer kleur dan de iPhone 5c al heeft. Ondanks dat iPhone 5c al genoeg kleur heeft met iOS 7 en met de gekozen kleur bij de aankoop kan er ook nog een kleurrijk iPhone hoesje gekocht worden, waarmee je de iPhone 5c van nog meer kleur kunt voorzien. Blijkbaar is de gekozen strategie van Apple niet helemaal juist geweest want de iPhone 5c werd al snel in productie verlaagt omdat het grootste gedeelte van de verkochte iPhones de afgelopen maanden de iPhone 5s bleek te zijn. Om dit succes op te vangen moest Apple de productie wel verlagen om aan de vraag van de iPhone 5s te kunnen voldoen. Hieruit kunnen we concluderen dat de iPhone 5c niet het succes is geworden zoals Apple het van te voren had gedacht.

Populairste kleur bij de iPhone 5c

Doordat Apple de iPhone 5c in vijf verschillende kleuren heeft uitgebracht kan de balans ook opgemaakt worden wat betreft de populairste kleur van de iPhone 5c. Uit een marktonderzoek van CIRP is duidelijk geworden welke kleur van de iPhone het meest verkocht is de afgelopen maanden. CIRP heeft in het onderzoek onderscheidt gemaakt tussen mannen en vrouwen. Het blijkt dat mannen veelal kiezen bij de koop van de iPhone 5c voor een witte of een blauwe uitvoering. Bij vrouwen is juist de roze en de witte uitvoering de meest gekochte iPhone 5c. Welke kleur van de iPhone 5c zou jij kopen?

Zelf een artikel schrijven?

Effectiveweb is voor iedereen die interesse heeft in het maken van websites, internet, bellen en telecom. Heb je zelf een onderwerp waarover je graag wilt bloggen of over wilt uitweiden? Effectiveweb ondersteunt je graag, zodat we een goed informatief platform blijven. Neem contact met osn op voor de voorwaarden en het onderwerp waarover je wilt schrijven.

Lees meer

Laatst toegevoegd artikel

Apple is al jaren een toonaangevend merk onder de smartphones. Onder leiding van Steve Jobs introduceerde Apple de Iphone in 2007 en was daarmee de eerste serieuze smartphone. Al daarvoor was het ook Apple die met de Ipod voor muziek, foto's en video's, die een revolutie in gang zette. De laatste jaren heeft Apple ook de Ipad aan het rijtje van inspirirende elektrnica mogen toevoegen. Voor deze innovaties stond Apple al bekend vanwege zijn eigenwijze besteuringssytsemen en bijzonder strakke uiterlijk voor hun eigen PC-lijn de MAC.

Lees meer