Internet

Hier vindt u alle tips om een goed internetabonnement af te sluiten. Of dit nu voor thuis is of voor op uw smartphone.

Lees meer

Bellen

Goed bereikbaar zijn willen we altijd, maar teveel betalen niet. Bekijk hier alle tips om te besparen op uw belkosten.

Lees meer

Telecom

Op zoek naar een nieuwe Iphone, tablet of sim only abonnement? Voordat uw besluit, kijk dan eens naar onze tips en adviezen.

Lees meer

Bij welke provider sluit jij je internet abonnement af

Door de hevige concurrentie tussen internetaanbieders, worden de prijzen voor consumenten steeds aantrekkelijker. Nederland telt inmidels 12 internetproviders, namelijk: KPN, Ziggo, Canal digitaal, Caiway, XS4ALL, Vodafone, Telfort, Tele2, Stipte, Online en Fiber. Maar is het verstandig om blind te kiezen voor de aanbieder met het laagste maandtarief?

Acties en kortingen

Behalve het maandbedrag, worden ook de kortingen steeds aantrekkelijker. Providers halen alles uit de kast om je als klant te kunnen binden. Zo krijg je bijvoorbeeld bij KPN de eerste 3 maanden €15,- korting op je internet abonnement en betaal je bij aanbieder Online de eerste 12 maanden slechts €9,95 per maand. Ben je zelf ook op zoek naar een goedkoop internet abonnement? Dan kun je eens kijkje nemen op de website van Internetvergelijk.nl.

Combi-voordeel

Veel aanbieders van internet bieden naast internet nog meer diensten aan. Wanneer je meerdere diensten van de desbetreffende provider afneemt, word je beloond met leuke extra’s en/of kortingen. Als je bij KPN internet aansluiting en een mobiel abonnement hebt, dan verdubbelt deze provider je data en belminuten van je telefoon abonnement. Daarnaast ontvang je ook maandelijks €5,- korting op je mobiele abonnement. Telfort heeft een vergelijkbare constructie wanneer je een Alles-in-1 pakket en een mobiel abonnement van Telfort afneemt. De klant mag zelf kiezen welke voordelen hij wil hebben, zo kun je korting krijgen op je factuur, een verdubbeling krijgen op je mobiele abonnement of een gratis zenderpakket krijgen. Ben je naast internet ook op zoek naar een televisie- en telefoonaansluiting? Dan is het doorgaans het voordeligst om een Alles-in-1 pakket af te nemen bij één provider. Bedenk dan bijvoorbeeld of je interactieve TV wilt, programma’s wil kunnen opnemen en of je een onbeperkt bellen bundel wil hebben.

Prijs-kwaliteit verhouding

Staar je niet enkel blind op de prijs. Een lage prijs betekent meestal ook een lage internetsnelheid, wat tot veel ergenis kan leiden. Ga dus voor jezelf na wat je nodig hebt en bepaal daarna het abonnement die het beste bij jouw internetgedrag aansluit.

Zelf een artikel schrijven?

Effectiveweb is voor iedereen die interesse heeft in het maken van websites, internet, bellen en telecom. Heb je zelf een onderwerp waarover je graag wilt bloggen of over wilt uitweiden? Effectiveweb ondersteunt je graag, zodat we een goed informatief platform blijven. Neem contact met osn op voor de voorwaarden en het onderwerp waarover je wilt schrijven.

Lees meer

Laatst toegevoegd artikel

Apple is al jaren een toonaangevend merk onder de smartphones. Onder leiding van Steve Jobs introduceerde Apple de Iphone in 2007 en was daarmee de eerste serieuze smartphone. Al daarvoor was het ook Apple die met de Ipod voor muziek, foto's en video's, die een revolutie in gang zette. De laatste jaren heeft Apple ook de Ipad aan het rijtje van inspirirende elektrnica mogen toevoegen. Voor deze innovaties stond Apple al bekend vanwege zijn eigenwijze besteuringssytsemen en bijzonder strakke uiterlijk voor hun eigen PC-lijn de MAC.

Lees meer